Menu Premium

Wapens en characters onthuld in twee nieuwe trailers van Arms

Roy de Keijzer 21/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft via hun YouTube-kanaal twee nieuwe trailers uitgebracht van Arms. De boksgame die deze lente moet verschijnen voor de Nintendo Switch werd aangekondigd tijdens de Nintendo Switch presentatie.

In deze vechtgame speel je met characters die springveren als armen hebben. Daardoor kunnen zij hun bokshandschoenen afvuren en ze onderweg nog bijsturen met de bewegingsgevoelige technologie in de Joy-Con-controllers.Met deze twee trailers verkrijgen we nieuwe inzichten over de diepgang van de op eerste gezicht oppervlakkig uitziende boksgame.

Elke character heeft zijn eigen setje moves en een andere vechtstijl en manier van bewegen die past bij hun characterdesign. Verder is te zien dat er verschillende bokshandschoenen zijn die over andere eigenschappen beschikken. Een character kan met twee dezelfde, of met twee verschillende bokshandschoenen de arena betreden. Dit samen met de verschillende vechtstijlen van characters en de bewegingsgevoelige technologie in de Joy-Con-controllers, moet volgens Nintendo gaan zorgen voor een diepgaand vechtsysteem. Een ander ding dat opvalt in de trailers is dat ook de rand van de arena als een trampoline in je voordeel is te gebruiken.

De releasedatum van Arms is nog niet bekend. De game moet ergens deze de lente gaan verschijnen voor de Nintendo Switch.

Welke indruk laat Arms op jou achter? Wie ga jij een pak slaag geven met je Joy-Con? Laat het weten in de comments!

Bron: Nintendo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch