Menu Premium

Volledige versie Skylanders: Superchargers komt naar iOS

Gamekings Redactie 03/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar liet uitgever Activision de Skylanders los op iOS en Android tablets met een mobiele versie. Nu laat de uitgever weten dat de volledige versie van Skylanders: Superchargers beschikbaar komt op alle iOS-platformen. Vorig jaar was Skylanders alleen te spelen op iPads, nu ook op iPhones en iPods.

Om de volledige versie van Skylanders: Superchargers te kunnen spelen, zul je het starter pack nodig hebben. Dit pakket bevat een Bluetooth-portaal, een Bluetooth controller, een standaard voor je device, twee Skylanders-figuren en één wagen. De game zelf kun je downloaden op je device en hierbij krijg je Instant Spit Fire en Instant Hot Streak er kosteloos bij.

Op dit moment heeft Activision nog geen Android-variant onthuld van de game. Skylanders: Superchargers zal beschikbaar zijn voor de volgende iPad, iPhone en iPod Touch-modellen:

  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad mini 2
  • iPad mini 3
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPod Touch 6

Bezitters van iPhone 5, iPhone 5C, iPad 3 of iPad 4 kunnen de game overigens ook spelen, maar kunnen niet aan de slag met de online-functionaliteiten van de game. Daarnaast is voorlopig alleen een Amerikaanse releasedatum bekendgemaakt voor de iOS-versie van Skylanders: Superchargers, namelijk op 25 oktober. Het is niet ondenkbaar dat dit gehele pakket in Europa in dezelfde week verschijnt, alhoewel Activision daar op het moment nog niets over gezegd heeft.

Skylanders: Superchargers zal overigens naast iOS ook gewoon verschijnen op een scala aan andere platformen, waaronder de Nintendo 3DS, Xbox One, Wii U en PlayStation 4. Ga jij aan de slag met Skylanders: Superchargers op een iOS-apparaat, of speel je de game toch liever op de traditionele manier?

Bron: Polygon

Volledige versie Skylanders: Superchargers komt naar iOS

Volledige versie Skylanders: Superchargers komt naar iOS

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch