Menu Premium

Volgende week worden de PC-specs onthuld van GTA V

Karim Shehata 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is Grand Theft Auto V al meer dan een jaar uit op de Xbox 360 en PlayStation 3, terwijl de game vandaag precies een maand uit is voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game komt binnenkort echter naar nog een platform, namelijk de PC. Deze versie verschijnt op 27 januari 2015 en volgende week wordt bekendgemaakt wat een PC nodig heeft om GTA V lekker te kunnen draaien. Dit nieuws komt naar buiten door een Q&A-sessie op de website van Rockstar.

Hier blijft het echter niet bij, want ook kun je jouw GTA Online-personage meenemen vanuit ieder platform naar de PC-versie, óók als je jouw personage al een keer hebt meegenomen van Xbox 360 naar PlayStation 4, bijvoorbeeld. Daarnaast heeft Rockstar gezegd dat we met de winterperiode genoeg verassingen kunnen verwachten in de online wereld van Los Santos. Ook geeft de ontwikkelaar meermaals aan dat ze op allerlei mogelijke manieren proberen te zorgen voor nieuwe content voor GTA Online.

Echter lijkt niet alles om het online-gebeuren te draaien bij Rockstar, want het lijkt er op dat er hard gewerkt wordt aan DLC voor de singleplayer-modus. Dit zegt de stemacteur van Franklin in een video op YouTube. Hij zegt zelf te werken aan DLC voor Grand Theft Auto V, maar omdat hij een belangrijk personage is, is de kans groot dat het hier om verhalende DLC gaat.

Wanneer we teruggaan naar de Q&A-sessie van Rockstar Games valt ons nog meer op, namelijk het feit dat er vraag binnenkwam of de ontwikkelaar bezig met een vervolg op Red Dead Redemption. Alhoewel de ontwikkelaar niets wilde zeggen, moeten we onze ogen en oren open houden voor aankondigingen in 2015 van Rockstar. Ik heb er in ieder geval nu al zin in!

Bron: Rockstar, YouTube

Volgende week worden de PC-specs onthuld van GTA V

Volgende week worden de PC-specs onthuld van GTA V

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch