Menu Premium

Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht

René Janssen 06/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor diegenen die met smart zitten te wachten op nieuws omtrent Bloodborne, jullie worden vandaag verwend door de info die is verschenen op de Japanse Bloodborne website. Deze is onlangs geüpdatet met een flinke lading nieuws omtrent PvP, summoning, co-op en nog wat screenshots om je lekker te maken voor de game.

De website van DualShockers was zo vriendelijk al dat nieuws te vertalen (Japans is ook niet mijn forté). Zo wisten ze onder andere te achterhalen dat de game ruimte biedt voor maximaal drie spelers in co-op. Dit betekent dat de host zelf en nog maximaal twee extra spelers samen hun slag kunnen slaan in deze game van From Software.

Net als in Demon’s Souls en Dark Souls wordt je na een boss verslagen te hebben teruggestuurd naar je eigen wereld met een reward voor al dat harde werken. Om andere spelers in je sessie uit te nodigen, maak je gebruik van een nieuw item, genaamd de Lulling Bell. Gastspelers kunnen daarnaast de Small Resonant Bell gebruiken om de sessie van de host te joinen. In co-op is ook de optie toegevoegd om een sessie een wachtwoord te geven door het nieuwe Watchword te gebruiken. Dat ingestelde wachtwoord kan dan met wie je ook maar wilt gedeeld worden, zodat zij vervolgens je co-op sessie kunnen joinen. Zowel in co-op als in PvP is er ook iets genaamd Parting Shot, waarmee je een sessie weer beëindigd.

PvP werkt in het algemeen hetzelfde als in eerdere Souls games. Met de Ominous Resonant Bell kunnen spelers andere sessies binnendringen. Een NPC met de naam Bell Maiden kan zo’n invasie in gang zetten.

Berichten – of zoals ze het in Bloodborne zo fraai noemen Memories, herinneringen – kunnen ook onderling verstuurd worden. In plaats van Bloodstains, heet het in Bloodborne Tombstones, maar deze werken hetzelfde. Daarnaast werden de Chalice Dungeons kort vermeld. Je hebt er twee soorten van: Normal en Generated. Je kan er maar één van creëren terwijl je online bent, maar beide types kunnen zowel online als offline gespeeld worden. Gecreëerde dungeons kunnen online ook met anderen gedeeld worden.

Uiteraard ook nog wat screenshots om te bewonderen wat betreft Bloodborne. Voorlopig moeten we het nog even doen met de screenshots en de informatie, want Bloodborne verschijnt pas aan het einde van deze maand op de PlayStation 4. Dit zal exclusief op dit platform gaan gebeuren op 25 maart.

Bron: DualShockers – via VG24/7

Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht
Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht
Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht

Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht

Veel nieuwe details Bloodborne naar buiten gebracht

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch