Menu Premium

Tune in voor het knalfestijn in Sony’s E3 2014 persconferentie!

Gamekings Redactie 13/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als allerlaatste je persconferentie doen, terwijl er al drie voorgegaan zijn, heeft voor- en nadelen. Aan de ene kant kan het zo zijn dat mensen moe beginnen te raken van alles dat ze gezien hebben, maar er kan ook geanticipeerd en gereageerd worden op concurrenten door wel of niet bepaalde games te laten zien. Sony is de laatste jaren altijd de afsluiter die het podium betreedt en jij ziet hier of ze dat met vlag en wimpel doen of niet. Tune in voor het knalfestijn in Sony’s E3 2014 persconferentie!

We hoorden het al van te voren: “Sony staat met maar liefst 70+ games op de E3 2014!” Natuurlijk worden daarbij ook indies meegerekend, want daar steken ze veel liefde in, maar dan willen we ook grote titels zien. Sowieso is al duidelijk dat er een nieuwe Uncharted aan zit te komen, waar tot nu toe alleen nog maar een hele korte teaser trailer van uitgekomen is. Gaat Sony de eerste beelden laten zien? Daar kom je hier achter.

De stal van Sony heeft ontzettend veel titels, dus de verwachtingen zijn er. Tijdens de persconferentie van Microsoft is laten zien dat de Amerikanen zeker een antwoord hebben op het succes van Sony en de achterstand die de Xbox One heeft opgelopen, dus Sony moet flink wat uit de kast trekken om die voorsprong te behouden. Natuurlijk was het ontzettend balen dat de Xbox One niet vorig jaar gelijk bij ons ook te verkrijgen was, maar september is dichtbij en heel veel mensen moeten de keuze tussen de nu current-gen consoles van Microsoft en Sony nog maken. Wil Sony Microsoft onomkeerbaar van de kaart vegen, moeten ze hun best doen.

Net zoals met alle andere persconferenties wordt ook deze voorzien van commentaar door Steven en Skate. Uiteraard lullen ze niet door de persconferentie heen, maar krijg je van onze nog steeds wakkere diehards een voor- en nabeschouwing. Wat verwachten zij? Heeft Sony het waargemaakt? Zie het in Sony’s E3 2014 persconferentie!

Tune in voor het knalfestijn in Sony's E3 2014 persconferentie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch