Menu Premium

Trophy-lijst van mogelijke PS4-versie Beyond: Two Souls duikt op

Karen Koch 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat The Last of Us al in remastered-editie naar de PlayStation 4 is gebracht, lijkt het nu ook de beurt te zijn aan Beyond: Two Souls. Deze game kwam kort voordat de PlayStation 4 werd gereleased nog uit op de PlayStation 3, maar geruchten over een mogelijk PlayStation 4-versie deden al snel de ronde. Vandaag is hier nog meer extra bewijs voor binnengekomen. Een trophy-lijst van mogelijke PS4-versie Beyond: Two Souls duikt op en nu lijkt een port van de game toch wel een heel reële mogelijkheid.

De mogelijke trophy lijst van Beyond: Two Souls voor de PlayStation 4 ziet er precies hetzelfde uit als die van de PlayStation 3-versie. Alle trophies en alle vereisten om de trophy te behalen zijn dus identiek. Dit doet echter de geruchten van een mogelijke PlayStation 4-versie wel heftig opleven. Eerder dit jaar had een Duitse retailer al een PlayStation 4-versie van Beyond: Two Souls op zijn website aangeboden, en ook snel daarna verwijderd. Daarvoor was er zelfs al een control scheme van Beyond: Two Souls voor de DualShock 4 gelekt door Quantic Dream zelf, welke ook tijdig van het internet werd gewist.

Veel bewijzen dat ook Beyond: Two Souls een PlayStation 4-versie krijgt, dus. Of dit een goede of slechte zet is, valt nog te bezien. The Last of Us Remastered doet het aardig goed, maar deze game had dan ook gemiddeld betere reviews gekregen op de PlayStation 3 dan Beyond: Two Souls. Natuurlijk blijft het bestaan van een Beyond: Two Souls Remastered nog onzeker tot Quantic Dream en Sony dit bevestigen.

Trophy-lijst van mogelijke PS4-versie Beyond: Two Souls duikt op

Trophy-lijst van mogelijke PS4-versie Beyond: Two Souls duikt op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch