Menu Premium
Loading...

Trials Fusion After The Incident DLC is nu beschikbaar

Andor Joosten 31/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laatste DLC die bij de Season Pass van Trials Fusion is inbegrepen speelt zich af in de post-apocalyptische wereld van Megalopolis en heet ‘After the Incident’. Probeer je er overigens niet teveel bij voor te stellen, want er is namelijk een trailer naar buiten gebracht voor het DLC-pakket!

In After the Incident onderzoek je de oorzaak van de ramp die de aarde heeft verwoest. De bruisende wereld zoals wij hem kennen bestaat niet meer. De enige restanten zijn enorme leegtes, ruïnes en de verbrijzelde dromen van een complete samenleving. Aan jou de taak om de wereld te redden op je tweewieler!

Het DLC-pakket bevat een gezonde hoeveelheid content met tien nieuwe tracks, 24 uitdagingen, vijf trophies en nieuwe items voor de track-editor die allemaal in trend staan van het thema van het verwoeste Megalopolis. After the Incident is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360 en PC en vanaf woensdag 1 april, morgen dus, ook voor PlayStation 4 en PlayStation ­3. Check vooral de trailer om de sfeer van de DLC te proeven.

Trials Fusion After The Incident DLC is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch