Menu Premium

Treyarch is verrast door vergelijking Black Ops 3 met Deus Ex

Franky Mangal 06/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na het zien van de eerste beelden van Call of Duty: Black Ops 3, trokken veel gamers al snel de vergelijking met Deus Ex. Bij ontwikkelaar Treyarch waren ze echter zeer verrast door deze vergelijking.

Dan Bunting, multiplayer regisseur bij Treyarch, had de vergelijking niet zien aankomen. “Ik was eigenlijk zeer verbaasd toen ik het hoorde. Waar iedereen naar verwijst zijn gewoon vrij logische zaken die horen bij sciencefiction.” Wat Bunting betreft is de vergelijking met Deus Ex ook volkomen nutteloos, omdat men bij Treyarch uitgaat van de authenticiteit van de onderzoeken die zij doen. “Wanneer we een nieuwe game maken, kijken we niet naar wat andere titels doen. We doen onderzoek naar de technologie van vandaag en proberen in te calculeren op wat nog niet bij het grote publiek bekend is. Voor Black Ops 3 hebben we veel onderzoek gedaan naar de huidige technologie, om zo goed mogelijk in te schatten hoe dit er over 40 jaar uitziet.”

Bij Treyarch trekken ze zich dus niks aan van de vergelijking met andere titels als Deus Ex. “Het publiek zal altijd wel vergelijking trekken. Al is het maar om iets beter te kunnen begrijpen. Wat Black Ops 3 betreft, dat gaat iets zijn wat nog nooit eerder is gedaan, en je zult de controller in je handen moeten hebben om dat te begrijpen”, aldus Dan Bunting. Wat zijn jouw verwachtingen van Call of Duty: Black Ops 3? Laat het ons weten in de comments!

Treyarch is verrast door vergelijking Black Ops 3 met Deus Ex

Treyarch is verrast door vergelijking Black Ops 3 met Deus Ex

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch