Menu Premium
Loading...

[Trailer] Rock Band 4 Electric Trailer

Karen Koch 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je aan muziekgames als Rock Band denkt, dan denk je aan samen spelen. Dat is precies wat de Rock Band 4 Electric Trailer ook wil benadrukken, want natuurlijk, je hebt een hele band nodig om het sterrendom te bereiken!

Nu zal je dankzij het spelen van Rock Band 4 waarschijnlijk niet echt een wereldberoemde gitaar- of drumspeler worden, of een zanger. Dit betekent echter niet dat je geen lol kan hebben met de game zelf! Daag jezelf en je vrienden uit om steeds meer, steeds moeilijker en steeds harder te spelen. Of, als je even iets anders wilt, kan je ook altijd de instrumenten gaan rouleren. De sfeer zit er in ieder geval lekker in in de trailer en het is duidelijk dat ook deze game een grote hit op feestjes kan worden!

Zoals de trailer al zegt, iedereen zou in een band moeten zitten, dus jij ook! Rock Band 4 is vanaf vandaag, 6 oktober dus, te krijgen voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Heb je dus aspiraties om een band te beginnen, maar niet het talent? Leef je dan met een aantal vrienden lekker uit op deze nieuwe game van Harmonix!

nieuws20151006_RockBand4Electric

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch