Menu Premium
Loading...

[Trailer] Pillars of Eternity: 3.0 brengt nieuwe features

Ridho Hidayat 04/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er ligt heel wat in het verschiet voor de spelers van Pillars of Eternity, de tactische RPG van Obsidian Entertainment. We wisten al dat de uitbreiding The White March – Part 2 op 16 februari zou worden uitgebracht. Nu is bekend geworden dat deze uitbreiding gepaard zal gaan met update 3.0, die voor alle spelers aardig wat veranderingen met zich mee gaat brengen. Deze trailer laat je daar alles over weten.

Los van het oplossen van wat technische problemen, zorgt de update onder andere voor een aantal (optionele) aanpassingen in de gameplay. Zo is er de optie om zogeheten ‘knockout injuries’ toe te voegen, waarbij personages verwondingen kunnen krijgen wanneer ze omver worden geslagen. Een verzwikte enkel zorgt hierbij bijvoorbeeld voor langzamere reflexen. Verder is de Story Time game mode toegevoegd. Deze mode verlaagt de moeilijkheidsgraad van de game, waarmee de focus meer op het verhaal komt te liggen.

De grootste toevoeging is de nieuwe content voor je stronghold, Caed Nua. Je heerschappij over het fort wordt in kwestie gesteld door de Gathbin familie, wat ertoe leidt dat je ervoor zult moeten vechten. Verder zullen er bezoekers langskomen die je voor lastige dilemma’s zetten en hebben de avonturen die plaatsvinden straks unieke verhalen en beloningen.

Ben jij nog volop bezig met Pillars of Eternity en kan je niet wachten op de nieuwe content? Of pak je de game met de update terug op? Laat het ons weten in de comments!

Pillars of Eternity: 3.0 brengt nieuwe features

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch