Menu Premium
Loading...

[Trailer] Deus Ex viert vijftiende verjaardag middels een trailer

Karen Koch 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Happy birthday to you, happy birthday to you…! Deus Ex, een toch wel zeer geliefde serie games, is dit jaar vijftien geworden! Hoewel deze games dus nog van de leeftijd zijn waarop mensen mogen drinken of autorijden, geldt dit gelukkig niet voor het posten van trailers. Wat is een feestje zonder een fikse flashback op je jongere jaren?

Dat is precies wat deze trailer doet: een terugblik op de jaren die Deus Ex tot nu toe bij ons is geweest. Wat is er allemaal gebeurd in het universum van de games, welke grote evenementen hebben er plaatsgevonden tijdens de games zelf? Mocht je niks van Deus Ex afweten, of een kleine opfriscursus kunnen gebruiken, dan is deze trailer perfect voor jou! In een toffe animatiestijl laat de trailer rustig zien wat voor een morele en ethische keuzes er dagelijks worden voorgeschoteld aan protagonist Adam Jensen, die met zijn talloze enhancements eigenlijk meer cyborg dan mens te noemen is.

Deus Ex is dus jarig, heb jij dat vandaag gevierd? Misschien heb je de allereerste game nog eens aangezet, of heb je juist net je pre-order voor Mankind Divided geplaatst. Deze laatste game komt overigens 23 februari volgend jaar uit. Deus Ex: Mankind Divided verschijnt op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

nieuws20151006_DeusEx15thBday

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch