Menu Premium

Totale mayhem in de eerste beelden van Agents of Mayhem

Suzanne de Jong 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De makers van Saints Row, Volition, komen met een nieuwe game op de proppen vlak voor de E3. In de bovenstaande trailer warmen ze ons alvast op voor het gamegeweld wat los gaat barsten op de E3, die komende zondag van start gaat met alle persconferenties. Een ding is duidelijk, het is totale mayhem in de eerste beelden van Agents of Mayhem.

De futuristische trailer toont ons met wie we te maken gaan krijgen. Mayhem is een afkorting voor The Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds, een hele mond vol. De groep van super agents met diverse krachten zijn vanuit de hele wereld samen gekomen om de plannen van Legion (voluit The League of Evil Gentlemen Intent on Obliterating Nations) te dwarsbomen.

Agents of Mayham is gebaseerd op de mix tussen een comicbook en de zaterdagochtend-cartoon op tv. Samen met technologie, gadgets en wapens moet je de strijd aangaan tegen Legion. De game gaat een originele story-line krijgen, waar tijdens de E3 waarschijnlijk meer over naar buiten komt.

De game moet uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC in 2017. Ram nu maar eerst op die play knop hierboven, zodat je alvast heerlijk gekieteld wordt met dit pre-E3 voorgerecht van Agents of Mayehm.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch