Menu Premium
Loading...

Total War: Attila Announcement Trailer

Gamekings Redactie 25/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je denken dat de medewerkers van The Creative Assembly over een paar weken, wanneer Alien: Isolation in de winkels ligt, van een welverdiende vakantie gaan genieten, dan heb je het mis. De ontwikkelaar ken je voornamelijk van de Total War-reeks en vandaag hebben ze een trailer uitgebracht waarin ze het volgende deel in deze bekende strategy-reeks onthullen.

Dit nieuwe deel draagt de naam Total War: Attila. In de trailer zie je hoe Attila, in zijn tijd een machtige krijgsheer die werd gevreesd door West-Europa, zijn zinnen zet op Rome. Total War: Attila wordt alweer de negende game in de serie, die sinds 2000 loopt, en volgt het in 2013 verschenen Total War: Rome II op. De games staan bekend om hun gigantische veldslagen, waarbij honderden eenheden tegelijkertijd het tegen elkaar opnemen. Door de jaren heen zijn er Total War-games verschenen die verschillende perioden van de geschiedenis behandelden, zoals de Middeleeuwen of het oude China.

Ditmaal speelt de game zich dus, voor de derde keer in de serie, af ten tijde van het Romeinse Rijk. Er is nog niet veel bekend over Total War: Attila, maar wel dat hij in 2015 voor de PC zal verschijnen.

Total War: Attila Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch