Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Accolade Trailer

Karim Shehata 03/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft had – zoals inmiddels gebruikelijk – een flinke uitsmijter voor ons in petto tijdens haar E3 persconferentie. Waar dit in eerdere jaren games als Tom Clancy’s The Division en Watch Dogs waren, kregen we dit keer te maken met Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Nu is de aankondiging van een nieuwe Ghost Recon op zich niet zo schokkend, maar vooral de grote open wereld waar de game zich in gaat afspelen maakte indruk. Nu kunnen we van nieuwe beelden genieten, in de vorm van de Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands – Accolade Trailer.

In deze trailer zien we voorbij komen hoe game-pers over de gehele wereld denkt over Ghost Recon Wildlands, terwijl we tegelijkertijd getrakteerd worden op beelden van de game. Duidelijk is te zien dat op dit moment eigenlijk het merendeel van de websites en gamers positief is over de game, maar Ghost Recon Wildlands moet zich natuurlijk nog wel gaan bewijzen.

De open-wereld variant van deze tactische franchise zal verschijnen in 2016. Gaat Ghost Recon Wildlands de verwachtingen waarmaken? Discussieer er op los in de comments!

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - Accolade Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch