Menu Premium
Loading...

Nieuwe Titanfall 2 trailer stelt je voor aan zes nieuwe Titans

Mark Hoogland 31/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over pakweg twee maanden verschijnt Titanfall 2, één van de handvol dikke shooters waar we dit najaar op worden getrakteerd – mogelijk heb je de game onlangs nog uitgeprobeerd tijdens één van de Technical Tests. Vandaag verscheen een nieuwe Titanfall 2 trailer, die ons kennis laat maken met zes nieuwe Titans die je in de multiplayer kunt bemannen.

In Titanfall 2 speel jij de piloot van een Titan, een mechanisch bakbeest met unieke abilities en eigenschappen. Hierdoor is de keuze van jouw Titan bepalend voor je manier van spelen, en beloven de potjes die je online speelt behoorlijk afwisselend en complex te worden. Developer Respawn hoopt zodoende de eerste Titanfall uit 2014 in alles te overtreffen.

De nieuwste trailer toont ons de volgende nieuwe Titans; Scorch, Ion, Legion, Northstar, Tone en Ronin. Ook zij hebben uiteraard elk hun eigen specialiteiten. Zo doet Scorch zijn naam eer aan door met vuur spontane barbecues op te zetten, en is Ronin een behendige – op samurai geënte – Titan met een big ass zwaard.

Titanfall 2 verschijnt op 28 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Check snel de trailer en laat ons weten in welke Titan jij wel plaats wil nemen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch