Menu Premium
Loading...

The Wolf Among Us Season Finale Cry Wolf Accolades Trailer

Karen Koch 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het laatste deel van de episodische game The Wolf Among Us is al een tijdje te krijgen, maar toch blijft Telltale Games de game in de spotlight zetten. Vandaag hebben ze voor ons The Wolf Among Us Season Finale Cry Wolf Accolades Trailer in petto. Dit is vooral handig om mensen eraan te herinneren dat de game nu in z’n geheel te krijgen is. Mensen die The Wolf Among Us nu aanschaffen, hebben dus direct toegang tot alle vijf de hoofdstukken die samen één game maken.

In oktober 2013 kwam het eerste hoofdstuk van The Wolf Among Us uit. De game is gebaseerd op de graphic novel Fables en daardoor kom je ook vele bekende karakters tegen, alleen wel net iets duisterder dan in de sprookjesboeken van vroeger. The Wolf Among Us Season Finale Cry Wolf Accolades Trailer lijkt voornamelijk gericht te zijn op mensen die de game nog niet in huis hebben gehaald. Met uit de context gehaalde gesproken stukken en spannende cuts tussen de scènes poogt de trailer mensen enthousiast te maken voor de game, mochten ze dit nog niet zijn.

Het is niet de eerste keer dat de studio achter deze game, Telltale Games, een episodische graphic adventure-game uitbracht en dat was ook te zien aan de kwaliteit. Telltale Games heeft namelijk ook titels als Tales of Monkey Island, Back to the Future en natuurlijk The Walking Dead op zijn naam staan. Al deze games volgden ook eenzelfde episodisch principe waarbij elke zo veel maanden een nieuw deel verscheen. Momenteel is Telltale Games ook bezig met The Walking Dead – Season 2, waar ondertussen vier van de vijf afleveringen van zijn verschenen, en treffen ze voorbereidingen voor Tales from the Borderlands die later dit jaar nog zijn opmars moet maken.

The Wolf Among Us is nu in zijn volledigheid verkrijgbaar, wat betekent dat je aan één stuk door het hele verhaal kan afmaken zonder die verplichte pauzes waarin je moet wachten op een nieuw hoofdstuk. De game kan je vinden op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Xbox 360 en Xbox One. Mocht je toch liever een hoesje in handen willen hebben, moet je nog even geduld hebben. Er is een retail-versie van de game aangekondigd voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One, maar deze heeft nog geen releasedatum.

The Wolf Among Us Season Finale Cry Wolf Accolades Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch