Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt meer opties voor romantische dialoog

Mark Bischoff 04/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De makers van The Witcher 3: Wild Hunt hebben naast het gigantische singleplayer-avontuur inmiddels ook al zestien kosteloze DLC pakketten verzorgd voor de RPG liefhebber. Vandaag maakt ontwikkelaar CD Projekt bekend dat ze ook nog extra dialoog opties gaan toevoegen aan de gesprekken met Triss en Yennefer door middel van een toekomstige patch.

De Poolse ontwikkelaar geeft aan dat vanuit de community naar voren is gekomen dat niet iedereen tevreden was met de keuze mogelijkheden, vooral als je tijdens je romances met Yennefer opeens besloot je heil te zoeken bij Triss. “We hebben verschillende meningen gelezen via onze fora dat gamers niet tevreden waren met het resultaat van hun romantische keuzes. Hierdoor hebben we besloten om in de volgende patch extra dialogen toe te voegen voor de gesprekken met beide dames”, aldus CD Projekt Red.

Heb jij ook tijdens je romances in The Witcher 3: Wild Hunt keuzes gemaakt waar je achteraf niet tevreden mee was? En ben je blij met deze extra dialogen die er toegevoegd gaan worden? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VideoGamer

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt meer opties voor romantische dialoog

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt meer opties voor romantische dialoog

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch