Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt kleine day one patch

Karim Shehata 05/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Bandai Namco gaat, in Europa althans, een lekkere maand tegemoet. Over twee dagen verschijnt Project CARS en op 19 mei geeft de van origine Japanse uitgever in Europa The Witcher 3: Wild Hunt uit. Laatstgenoemde game krijgt natuurlijk te maken met het day one patch-fenomeen, maar deze zal niet vergelijkbaar zijn met de day one patches die we inmiddels gewend zijn.

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt namelijk een relatief kleine day one patch, waarmee enkele kleine fixes worden doorgevoerd. Ontwikkelaar CD Projekt RED geeft zelfs aan dat deze patch niet eens echt nodig zal zijn om een geweldige ervaring met de game te hebben, waardoor het volgens de Poolse ontwikkelaar dus echt gaat om kleine fixes. “We hebben er één (lees: day one patch), niet omdat we het nodig hebben, maar omdat we willen dat de game op z’n best moet zijn wanneer The Witcher 3: Wild Hunt in de handen van de consument komt”, aldus Miles Tost van CD Projekt RED.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt zoals gezegd op 19 mei voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Laten we hopen dat de game echt zo lekker speelbaar is als de ontwikkelaar zegt. Niet alleen omdat we vorig jaar wat nare ervaringen hebben gehad met grote titels, maar ook omdat de game op een vrij recentelijke trip nog redelijk geteisterd werd door bugs en glitches. CD Projekt RED heeft er in ieder geval vertrouwen in!

Bron: Miles Tost (CD Projekt RED) – via VG24/7

The Witcher 3: Wild Hunt krijgt kleine day one patch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch