Menu Premium

The Witcher 3: Wild Hunt is goud gegaan

René Janssen 16/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar CD Projekt RED kondigt aan dat The Witcher 3: Wild Hunt goud is gegaan, wat wil zeggen dat aan drie jaar van ontwikkeling aan de game een eind is gekomen. Binnenkort kunnen jullie de game dus in de schappen verwachten en van start kunnen gaan met deze action-RPG in een open-wereld omgeving. Wereldwijd zal de game op 19 mei verschijnen.

Volgens het hoofd van de Poolse ontwikkelaarsstudio CD Projekt RED, Adam Badowski, is er de afgelopen drie jaar hard aan deze game gewerkt. Vele uren zijn er besteed aan de corrupte edelmannen in Novigrad, de oude monsters verscholen in de donkere bossen, de steden, de havens, de fraaie uitzichten en andere bezienswaardige plekken.

The Witcher 3: Wild Hunt is de derde in de reeks van de The Witcher-franchise. De franchise is gebaseerd op een reeks fantasy-boeken van de Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. Wanneer The Witcher 3: Wild Hunt uitkomt, zal je er zeker een tijdje mee zoet zijn. CD Projekt RED verwacht zelf zo’n 100 uur om de game volledig uit te spelen, waarvan 50 uur aan side quests en 50 uur aan het hoofdverhaal. Wellicht wat overdreven, komende van de ontwikkelaar zelf, maar je zal het in ieder geval niet snel uitgespeeld hebben.

The Witcher 3: Wild Hunt verschijnt 19 mei wereldwijd op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Bandai Namco – Gematsu

The Witcher 3: Wild Hunt is goud gegaan

The Witcher 3: Wild Hunt is goud gegaan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch