Menu Premium
Loading...

The Voices of The Evil Within trailer

Gamekings Redactie 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda Softworks stelt in deze trailer de cast voor die de voice-overs doen van de personages in The Evil Within. Onderdeel van de cast zijn onder meer Jackie Earle Haley, bekend uit de films Lincoln en Watchmen, Jennifer Carpenter, zij speelde Debra Morgan in de serie Dexter, en Anson Mount uit de film Safe. Maak kennis met de acteurs en actrices in de ‘The Voices of The Evil Within trailer’!

The Evil Within wordt ontwikkeld door Tango Gameworks, onder leiding van game designer en Resident Evil-schepper Shinji Mikami. In deze verhalende survival-horror game krijg je te maken met gedetailleerde omgevingen en pure angst. Acteur Jackie Earle Haley is verantwoordelijk voor de stem van de belangrijkste antagonist (Ruvik) in The Evil Within. Anson Mount speelt Sebastien Castellanos, een doorgewinterde politie-inspecteur die vecht om te overleven. Actrice Jennifer Carpenter stapt in de rol van Jili Kidman, de junior detective partner van Sebastien. Na de release komt er content beschikbaar, waarin je als Juli Kidman de game vanuit een nieuw perspectief kunt ontdekken.

Het verhaal in The Evil Within draait om het onderzoeken van een gruwelijke massamoord. Nadat detective Sebastien getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, gaat het helemaal mis. Hij wordt bewusteloos geslagen en ontwaakt in een wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Het gevolg is een angstaanjagend avontuur waarbij het een hels karwei wordt om te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit. The Evil Within verschijnt op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.

The Voices of The Evil Within trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch