Menu Premium
Loading...

The Fall for Wii U trailer

Karen Koch 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PC kun je al een tijdje spelen met de indie game The Fall. Nu komt deze game ook naar de Wii U toe. Als je nog geen idee hebt waar de game over gaat, hoe het eruit ziet en wat voor een sfeertje er hangt, moet je vooral de The Fall for Wii U trailer even bekijken. Er wordt namelijk een mooie introductie gegeven over hoe de game zal aanvoelen.

De game is sinds mei dit jaar te spelen op de PC, maar ligt vanaf vandaag ook in de Nintendo eShop. De indie van studio Over The Moon draait om een AI systeem dat in een combat suit leeft. De primaire functie van de AI is het beschermen van de persoon die in dit pak zit, maar zoals de trailer al aangeeft, is dit niet altijd makkelijk. A.R.I.D., de naam van het AI systeem, moet de persoon in het pak in leven houden, maar deze is in kritieke toestand en moet nodig hulp krijgen. Terwijl A.R.I.D. op zoek gaat naar medische hulp, komt ze veel problemen tegen, zoals andere systemen die niet kunnen vaststellen wat haar doel is, en dus besluiten om A.R.I.D. aan te vallen.

De ontwikkelaar van de 2D side-scrolling adventure heeft gezegd dat als de game goed genoeg verkoopt, ze ook een deel twee en drie kunnen gaan maken. Goed nieuws, want het gros van de mensen is tot nu toe enthousiast over deze game. The Fall is zoals gezegd verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Naast de Wii U-versie is de game natuurlijk ook gewoon nog te spelen op de PC.

The Fall for Wii U trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch