Menu Premium
Loading...

The Evil Within: The Executioner – Gameplay Trailer

Karen Koch 20/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaven laatst al aan dat de nieuwe DLC voor The Evil Within op 26 mei beschikbaar zal zijn. Toen zat er ook een cinematische trailer bij. Vandaag krijgen we in plaats van cinematics echter de gameplay van The Executioner te zien. Klik hierboven op play en geniet van de The Evil Within: The Executioner – Gameplay Trailer!

De eerste gameplay-beelden van The Executioner laten in ieder geval al een heel andere blik op de wereld van The Evil Within zien. Deze DLC zal namelijk in first-person gespeeld worden! Het scheelt ook dat je in deze DLC als The Keeper rondrent, eerst een vijand, maar nu…? Deze veranderingen lijken de sfeer van The Evil Within in ieder geval niet al te erg in de weg te zitten, want ja, ook The Keeper heeft zo zijn demonen en die moeten toch echt een kopje kleiner worden gemaakt.

The Evil Within is te krijgen op de PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Dit betekent natuurlijk ook dat de DLC op al deze platformen beschikbaar zal worden gemaakt. Dit zal, zoals eerder gezegd, gebeuren op 26 mei. Zijn jullie benieuwd naar deze frisse blik op The Evil Within?

The Evil Within: The Executioner - Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch