Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online – Exploring Tamriel Trailer

Karen Koch 28/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen weken kwamen er al een aantal trailers van The Elder Scrolls Online langs en vandaag krijg je er nog een voor je kiezen. Je kan boven dit bericht namelijk de The Elder Scrolls Online – Exploring Tamriel trailer bekijken!

The Elder Scrolls Online is natuurlijk al een tijdje uit. De game was echter nog niet eerder verschenen op de nieuwste generatie consoles. Om ook de eigenaren van de PlayStation 4 en Xbox One warm te laten lopen voor deze MMORPG, moest er hernieuwde aandacht voor de game komen. In deze trailer word je meegenomen door de mogelijkheden die Tamriel biedt. Bethesda nodigt je uit zelf op ontdekkingsreis te gaan en honderden verschillende quests aan te nemen. Ook zal The Elder Scrolls Online vanaf de release een quick chat-systeem bieden. Dit zijn 22 veelgebruikte termen en zinnetjes waarmee je snel met anderen kan communiceren.

The Elder Scrolls Online komt op 9 juni uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nog niet zeker of deze game wat voor jou is? Bekijk dan de The Elder Scrolls Online – Exploring Tamriel trailer!

The Elder Scrolls Online - Exploring Tamriel Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch