Menu Premium

Super Smash Bros. Wii U verschijnt een week eerder

Gamekings Redactie 31/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vaak worden games uitgesteld, maar voor Super Smash Bros. Wii U geldt het tegenovergestelde. Blijkbaar hebben de guys van Nintendo zo hard aan de game gewerkt, dat Super Smash Bros. Wii U een week eerder uitkomt, namelijk op 28 november van dit jaar.

Er is genoeg om naar uit te kijken, zoals de nieuwe Stage Builder en het feit dat Mewtwo in de game zit. Al zal je daarvoor wel wat geld moeten neertellen, want Mewtwo is alleen beschikbaar als je zowel de 3DS als de Wii U-versie van Super Smash Bros. bezit. In deze Wii U-versie zit een speciale modus gebouwd, waardoor het mogelijk is om met acht spelers tegelijkertijd het slagveld op te gaan. Daarnaast zijn er heel wat verschillen met de Nintendo 3DS-versie van de game, zo zijn er meerdere levels totaal anders en beschikt de game over drie andere modes, zoals de Smash Tour, Special Orders en Event modus.

Door de vervroeging naar 28 november is de release maar een klein weekje na de release in Amerika, in plaats van twee weken. Niet alle versies verschijnen een week eerder, want de Super Smash Bros. Wii U + Mario Amiibo bundel komt pas op 5 december uit. Mocht je in het bezit zijn van een Nintendo 3DS, dan kan je sinds het begin van deze maand al aan de slag.

 

Super Smash Bros. Wii U verschijnt een week eerder

Super Smash Bros. Wii U verschijnt een week eerder

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch