Menu Premium

State of Decay multiplayer DLC is voorlopig geschrapt

Gamekings Redactie 03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe vet is het om niet in je eentje, maar met vrienden zombies te knallen in een open wereld. Helemaal in een game waarin je ook nog moet letten op je schuilplaats, voedsel en het verzamelen van andere spullen. In State of Decay is het mogelijk om dat allemaal in je eentje te doen, echter werd er ook gesproken over een eventuele multiplayer. Uiteraard werden veel fans alleen al enthousiast bij het idee. Toch kan het nog even uit het hoofd gezet worden, want de State of Decay multiplayer DLC is voorlopig geschrapt.

Gisteren kwamen we al met het nieuws dat het niet zo vlekkeloos verloopt bij Undead Labs op het moment. De ontwikkelaar heeft namelijk per ongeluk een foute update voor State of Decay online gezet, waardoor verschillende Xbox 360-bezitters last kregen van een vastlopende console. Wellicht dat deze tegenslag medeplichtig is aan het feit dat we nog niet hoeven te wachten op een multiplayer-modus voor State of Decay. Afgelopen maand lieten Jeff Strain en Sanya Weathers van Undead Labs weten dat ze grootse ideeën hebben voor hun franchise, waaronder ook multiplayer voor de game. Dit werd door fans opgevat als iets waar ze mee bezig waren, terwijl het idee nog niet eens de tekentafel bereikt had.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Op Twitter waren fans dan ook niet te spreken over het nieuws waar Undead Labs mee kwam. Volgens Undead Labs’ Sanya Weathers is het nooit meer dan een droom geweest en was het eerder een uitgesproken wens dan een daadwerkelijk plan. Op het moment is het een prioriteit om State of Decay zonder horten of stoten op Steam te krijgen en de problemen met de Xbox 360-versie op te lossen. De wens om State of Decay ook online speelbaar te maken is er altijd geweest, dus het zou zomaar kunnen dat een mogelijk vervolg op State of Decay wel een multiplayer-modus bevat. Daarnaast heeft Undead Labs ook de wens om een State of Decay MMO te maken, maar wanneer we daar meer van gaan zien is onduidelijk. Het zou al stap in de goede richting zijn als de huidige problematiek snel is opgelost en ook PC-gamers binnen niet al te lange met State of Decay aan de slag kunnen.

State of Decay multiplayer DLC is voorlopig geschrapt

State of Decay multiplayer DLC is voorlopig geschrapt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch