Menu Premium
Loading...

Star Wars Pinball krijgt nieuwe downloadable content

Gamekings Redactie 10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weinig straalt meer jaren 80-vibe uit dan flipperkasten en hetzelfde kan worden gezegd over de eerste Star Wars-trilogie. De twee gaan goed samen in een pinball-game en binnenkort krijgen flipperkast-gamers nieuwe uitdaging, want Star Wars Pinball krijgt nieuwe downloadable content.

Je vond ze in rokerige cafe’s, de speelhal en misschien ook in de bedrijfskantine. Er was een tijd dat er van elk populair popcultuur-fenomeen wel een flipperkast te vinden was. Star Wars met haar iconische geluidseffecten is een franchise die zich nog steeds perfect leent voor een toffe pinball-machine.

In videogame-vorm kan het ook leuk tijdverdrijf zijn. Zen Pinball is zo’n game die het bijvoorbeeld aardig doen op de consoles. Zo verscheen niet heel lang geleden de spin-off Star Wars Pinball voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii U, en ontwikkelaar Zen Studios komt binnenkort met nieuwe downloadbare content genaamd Star Wars Pinball: Balance of the Force. Deze DLC bevat een drietal nieuwe flipperkasten, namelijk Star Wars: Episode VI Return of the  Jedi, Starfighter Assault en een tafel in de vorm van eerbetoon aan de beruchte überslechterik Darth Vader.

Elke kast heeft dus een ander thema en dat zal te zien zijn in het uiterlijk ervan, stuk voor stuk mogen ze kunstwerkjes worden genoemd. Helemaal voor Star Wars-fans zijn de met X-wings en Tie Fighters uitgeruste flipperkasten een lust voor het oog. Een oog dat in samenwerking met de handen en The Force voor balans in de Melkweg moet zorgen, middels het hooghouden van een zilverkleurig balletje.

De DLC Star Wars Pinball: Balance of the Force is later in de herfst van 2013 beschikbaar voor Zen Pinball of Star Wars Pinball op de PlayStation 3 en PS Vita. Houd voor nieuws over de Xbox 360- en Wii U-versie Gamekings.tv in de gaten!

Star Wars Pinball krijgt nieuwe downloadable content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch