Menu Premium

Standalone Kinect Sensor is beschikbaar vanaf 7 oktober

Karim Shehata 27/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen de Xbox One werd onthuld in de lente van 2013, kwamen we te weten dat de Xbox One voor een prijs van €499,- in de winkel zou komen te liggen. Best prijzig wanneer je dit vergeleek met de prijs van de PlayStation 4, maar Microsoft bleef er op hameren dat de hogere prijs je centjes waard waren, omdat je Kinect bij de console geleverd kreeg. Na een berg kritiek ging Microsoft toch overstag en maakten we kennis met de Xbox One zonder Kinect Sensor, die dan verkocht zou worden voor de prijs van bijvoorbeeld een PlayStation 4. Voor de mensen die dit pakket hebben gekocht en later toch een Kinect Sensor willen kopen is er nu goed nieuws, want de standalone Kinect Sensor is beschikbaar vanaf 7 oktober.

Dit heeft Microsoft zojuist bekendgemaakt. Het Amerikaanse bedrijf liet in mei al weten dat we vanaf deze herfst een standalone versie van de Kinect Sensor voor de Xbox One konden verwachten. Dit gaat dus gebeuren vanaf 7 oktober, want dat is het moment waarop de Kinect Sensor voor 149 dollar in de winkels komt te liggen. Duidelijk is nog niet of de prijs van de Kinect Sensor voor de Xbox One aangepast zal worden aan de koers, of dat we gewoon 149 Europese munten mogen neertellen voor de intelligente camera van Microsoft. De geschiedenis leert ons overigens wel dat we mogen uitgaan van de laatste suggestie.

De standalone versie van Kinect komt overigens niet alleen, want ook zal er een digitale download voucher van Dance Central: Spotlight bij de sensor geleverd worden. Wanneer je op 7 oktober dus besluit naar de winkel te rennen voor een Kinect Sensor, kun je in je herfstvakantie dus flink gaan dansen voor je televisiemeubel.

Standalone Kinect Sensor is beschikbaar vanaf 7 oktober

Standalone Kinect Sensor is beschikbaar vanaf 7 oktober

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch