Menu Premium

Spelers GTA Online PC worden gebanned door gebruik van sommige mods

Franky Mangal 29/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is onrustig in GTA Online. Diverse spelers van GTA Online op de PC melden namelijk dat ze worden gebanned door het gebruik van sommige mods. Er is op dit moment ook veel onduidelijkheid over welke mods nu wel en niet zijn toegestaan.

Zo zijn er mods die alleen het uiterlijk van de game veranderen, maar ook mods die je als speler een oneerlijk voordeel geven tegenover andere spelers. In het laatste geval kunnen we begrijpen dat Rockstar dit niet toestaat, maar het eerste geval moet geen probleem zijn. In een antwoord van Rockstar op een gebruiker – die de vraag stelde welke mods nu wel en niet zijn toegestaan – zegt Rockstar er zelf het volgende over: “Uiterlijke mods zijn geen overtredingen waar een ban op staat. Wanneer je echter technische hulp nodig hebt na het installeren van een mod, dien je de installatie van de mod wel eerst ongedaan te maken voor wij je verder kunnen helpen, omdat wij officieel het gebruik van mods niet ondersteunen.”

Het antwoord van Rockstar blijft vrij vaag en ze hebben ook geen lijst beschikbaar gesteld aan de community met welke mods nu wel zijn toegestaan. Vind jij deze bans terecht? Of begrijp je het standpunt van Rockstar juist helemaal niet? Discussieer erop los in de comments!

Bron: VG24/7

Spelers GTA Online PC worden gebanned door gebruik van sommige mods

Spelers GTA Online PC worden gebanned door gebruik van sommige mods

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch