Menu Premium

Snipperclips is een launchgame voor de Nintendo Switch

Rik Koning 24/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De launch van de Nintendo Switch komt langzaamaan steeds dichter bij, nog precies een week en dan is het zo ver. Op de redactie gaat het ondertussen ook geregeld over de Switch en vandaag is het niet anders. Zojuist bereikte ons namelijk een persbericht over de volgende release titel. Snipperclips is een launchgame voor de Nintendo Switch.

Snipperclips is al vrij lange tijd in ontwikkeling. De game werd het eerst getoond in 2015 en werd ontwikkeld door een Britse indie studio onder een andere naam. Vorige maand werd al bekend dat de game omgebouwd was tot een Nintendo Switch-titel, maar nu blijkt de game dus ook vanaf de release dag speelbaar te zijn.

In Snipperclips moeten spelers met behulp van knippen bepaalde vormen maken. Volgens het persbericht kunnen spelers met de puzzels aan de gang in drie verschillende game modes; een 1 of 2 spelers coöp modus genaamd WORLD, twee tot vier spelers coöp genaamd PARTY en een competitieve versus-modus voor twee tot vier spelers genaamd BLITZ.

De game zal vanaf dag één een demo hebben, waarmee spelers de game kunnen uitproberen voordat ze tot aanschaf overgaan. Is dit het type (party)game dat jij graag op de Switch ziet, of zit je toch meer op een ander soort games te wachten? Gooi je mening in de comments!

Snipperclips is speelbaar vanaf 3 maart.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch