Menu Premium
Loading...

SimCity Cities of Tomorrow Official Launch Trailer

Gamekings Redactie 29/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf afgelopen maart is het mogelijk om virtueel steden te bouwen met de reboot van de SimCity-serie. Afgezien van wat problemen waar spelers tegenaan liepen bij de release van SimCity, werd de game redelijk ontvangen en het was dan ook te verwachten dat er downloadable content voor uitkomt. Dat is bijna zover, wat gevierd wordt met de SimCity Cities of Tomorrow Official Launch Trailer.

In de Cities of Tomorrow-DLC, die in het Nederlands bekend staat als Steden van de Toekomst, zitten een aantal opties die de game een futuristisch tintje moeten geven. Uiteraard heb je helemaal zelf in handen hoe je de toekomst van je stad wilt aanpakken, want je bent nu eenmaal de burgemeester van het geheel. Er zijn twee speelstijlen beschikbaar: de optie om een stad te bouwen die compleet leeft op schone energie of megatorens bouwen die niet heel erg goed voor het milieu zijn. Het is ook mogelijk om te gaan voor een balans van de twee, om alle Sims in je stad tevreden te houden.

Naast de nieuwe, futuristische gebouwen en energie-opties is er ook een nieuwe ramp beschikbaar in de Cities of Tomorrow-DLC. Het is namelijk mogelijk dat een enorme robot de stad aanvalt, waarbij alles kapot gestampt wordt. Ook wordt door het pakket de mogelijkheid beschikbaar om je Sims naar de ruimte te sturen.

Ondanks dat de Launch Trailer vandaag uitkomt, is het wachten tot 12 november voordat de SimCity Cities of Tomorrow-DLC beschikbaar is. Net zoals de game zelf zal deze te verkrijgen zijn op de PC en Mac OS X.
SimCity Cities of Tomorrow Official Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch