Menu Premium

Shiftlings is vanaf vandaag beschikbaar op Wii U

Karim Shehata 26/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De game Shiftlings is al een aantal maanden beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game, die door Activision onder het Sierra-label wordt uitgegeven, is een side-scrolling puzzle-platformer. Wii U-gebruikers die zin hebben in een dergelijke game, komen nu ook in een warm bad terecht. Shiftlings is vanaf vandaag namelijk ook beschikbaar voor de Wii U.

Een gebrek aan content heeft de digitale game niet, want er zitten vijftig levels in Shiftlings. Deze vijftig levels zijn opgedeeld in vijf ruimtewerelden, waarin je dus allerlei puzzels moet oplossen en door middel van het platform-principe jezelf moet zien te redden. In de singleplayer heb je de controle over beide personages, welke in het verhaal worden gepresenteerd als conciërges. Wanneer je echter online of lokaal in de multiplayer duikt, bestuurt een ieder de Shiftlings apart.

Shiftlings is vanaf vandaag dus beschikbaar op de Wii U. De game verscheen eerder al voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij Shiftlings checken voor de Wii U? Laat het ons weten in de comments!

Shiftlings is vanaf vandaag beschikbaar op Wii U

Shiftlings is vanaf vandaag beschikbaar op Wii U

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch