Menu Premium
Loading...

Shadow Warrior You’ve Got Wang Trailer

Karen Koch 01/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week werd de releasedatum van Shadow Warrior voor de PlayStation 4 en Xbox One bekendgemaakt, deze valt namelijk op 26 september. Om het enthousiasme voor de game hoog te houden, komt uitgever Bandai Namco nu ook met de Shadow Warrior You’ve Got Wang Trailer. In de trailer worden we opnieuw voorgesteld aan protagonist Lo Wang en zijn arsenaal van wapens.

Vorig jaar kwam de reboot van Shadow Warrior exclusief op de PC uit. Deze reboot was gebaseerd op de oude Shadow Warrior game uit 1997 en bracht een hoop extra bloed, gore en geweld met zich mee. De reboot van Shadow Warrior deed het goed genoeg dat Bandai Namco nu, een jaar later, heeft besloten om de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One te porten. Natuurlijk gaat dit geen directe port worden, want zoals altijd moeten de graphics wel eventjes worden opgepoetst tot het gewenste niveau. Ook worden er extra’s aan de game toegevoegd, zoals een Arena-modus waarin Lo Wang eindeloze hordes baddies gruwelijk in stukken kan hakken – of schieten! -, exclusieve wapens uit onder andere Serious Sam 3 en Hotline Miami en ook nog eens nieuwe content voor de campaign-modus van de game.

Als het nog niet duidelijk was dat Shadow Warrior geen game voor de tere zieltjes is, blijkt dat wel uit deze Shadow Warrior You’ve Got Wang Trailer. Zonder medelijden hakt en schiet Lo Wang zich een weg door de hordes boze mensen en monsters heen. Lichaamsdelen laten makkelijker los dan dat je zou verwachten wanneer Lo Wang met zijn katana tegen de vijandelijke troepen vecht, maar ook explosieve wapens en zelfs magie kunnen worden ingezet op het virtuele slachtveld.

Vanaf 26 september kan je als Lo Wang aan de slag met het uitroeien van eenieder die in je weg staat, want dan komt de game uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Als je echt niet kan wachten na het zien van deze trailer is de PC-versie natuurlijk al gewoon beschikbaar.

Shadow Warrior You've Got Wang Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch