Menu Premium
Loading...

Deze Sea of Thieves video toont de visuele effecten

Roy de Keijzer 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe trailer verschenen van Rare’s aankomende piratengame Sea of Thieves. In deze Sea of Thieves video vertelt art director Andreas Oberg over de visuele effecten van de game. Hij legt in deze video uit dat de visuele effecten een belangrijk onderdeel zijn van deze game over de zeerovers met houten benen. Een inslag van een kanonskogel op de houten planken van een schip geven pas een gevoel van een krachtig wapen als alle kleine splintertjes na de inslag realistisch worden nagemaakt met particles.

In Sea of Thieves speel je de hoofdrol in je eigen piratenavontuur. Dit doe je niet alleen, maar in een online wereld vol met andere ambitieuze piraten. De oceaan op met je bemanning en naval battles aangaan met rivaliserende crews is één van de main features zoals de beelden, die overigens van de PC-versie zijn, laten zien. Daar blijft het niet bij. Zo zagen we op de E3 dat ook op treasure-jacht gaan en het uiterlijk van je piraat customizen belangrijke onderdelen van de game zijn.

De game verschijnt in 2017 op de Xbox One en PC. Net als andere Microsoft-titels krijgt Sea of Thieves de Xbox Play Anywhere feature mee. Kijk jij uit naar deze nieuwe game van Rare? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch