Menu Premium

Saints Row IV krijgt Enter The Dominatrix-DLC op 23 oktober

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf afgelopen 23 augustus zijn we teruggekeerd naar (een computer-simulatie van) Steelport, oftewel de stad van Saints Row IV. De game zit natuurlijk al boordevol brute content, maar daar wordt een schepje bovenop gedaan. Saints Row IV krijgt Enter The Dominatrix-DLC op 23 oktober, het downloadable content-pakket dat oorspronkelijk bedoeld was voor Saints Row: The Third.

Al veel eerder was Enter The Dominatrix aangekondigd als downloadable content-pakket voor Saints Row IV. Er was alleen nog geen releasedatum en die hebben we vandaag dan eindelijk gekregen. Enter The Dominatrix bestaat uit een aantal verschillende nieuwe missies. Daarnaast zijn er ook nieuwe wapens, nieuwe vrienden en nieuwe vijanden, als we ontwikkelaar Volition moeten geloven. Het pakket zit dus boordevol met nieuwe content, maar het wordt nog even spannend gehouden wat de precieze inhoud is.

Zoals de inleiding al weggeeft, was de Enter The Dominatrix-DLC oorspronkelijk bedoeld voor Saints Row: The Third. Zo is het idee voor Saints Row IV ook begonnen. De volledige game was in eerste instantie ook bedoeld als downloadable content, maar kreeg een te grote omvang. Daardoor werd besloten om een stand-alone game uit te brengen in de vorm van Saints Row IV. Mochten ze het toch doorgezet hebben, zou Enter The Dominatrix dus downloadable content voor downloadable content worden.

Naast de Enter The Dominatrix-DLC krijgt Saints Row IV ook nog downloadable content in de vorm van ‘Saints Row Saves Christmas’. Dit is een missiepakket met een kerstthema. Hier is nog geen releasedatum van bekend, maar de verwachting is dat deze uitkomt rond de kerstdagen. Zou wel de meest logische keuze zijn. Sowieso is Enter The Dominatrix beschikbaar voor Saints Row IV vanaf 23 oktober. Uiteraard geldt dit voor alle versies, ofwel die voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Saints Row IV krijgt Enter The Dominatrix-DLC op 23 oktober

Saints Row IV krijgt Enter The Dominatrix-DLC op 23 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch