Menu Premium

RESOGUN krijgt speciale Halloween en Movember DLC

Karen Koch 30/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind oktober staat voor de deur. Dat betekent twee dingen: morgen is het Halloween en daarna begint Movember al! Als je ook maar enigszins tijd doorbrengt op het internet, dan weet je dat dit twee enorm populaire begrippen zijn. Ontwikkelaars willen hier dan ook hun voordeel mee doen en maken wel vaker speciale content voor deze data. Zo ook Housemarque, want RESOGUN krijgt speciale Halloween en Movember DLC.

In het thema Halloween kunnen pompoenen niet ontbreken. Niet alleen hebben koffiewinkels overal plotseling pompoensmaken in huis, ook RESOGUN krijgt maar liefst twee speciale Halloween outfits. Eén daarvan is natuurlijk de ‘pompoenman’, de andere: een skelet. Voor Movember heeft Housemarque een Mo Bro ontworpen. Dit groene gastje met een prachtsnor zal voor iedereen beschikbaar zijn, mits je hem tussen 1 en 30 november claimt op de PlayStation Store.

PlayStation 4-eigenaren kunnen naar nog meer RESOGUN-updates uitkijken, want de ontwikkelaar laat weten dat nog lang niet klaar te zijn met de game. Er komen nog updates voor de Season Pass aan, maar ook het jubileum van de game zit eraan te komen! De ontwikkelaar belooft binnen enkele weken meer updates te geven.

RESOGUN krijgt speciale Halloween en Movember DLC

RESOGUN krijgt speciale Halloween en Movember DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch