Menu Premium
Loading...

Project CARS krijgt iedere maand gratis DLC

René Janssen 30/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was de bedoeling dat Project CARS op 2 april uit zou komen, maar de game is zoals je waarschijnlijk weet uitgesteld tot halverwege mei. Ontwikkelaar Slightly Mad Studios wil dat goedmaken door na de launch in mei elke maand een auto en andere DLC voor Project CARS cadeau te doen. Het eerste goedmakertje is alvast bekendgemaakt, in de vorm van de Lykan Hypersport. Een fraai racemonster en de eerste van een reeks gratis content voor Project CARS.

Je geduld werd al even op de proef gesteld. Oorspronkelijk zou Project CARS nog uitkomen op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar dat ging uiteindelijk niet door. Vervolgens zou de game op 2 april uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, maar er bleken nog wat bugs gladgestreken te moeten worden en dus staat Project CARS nu halverwege mei op het programma.

Als dank voor ons geduld zal je, wanneer de game uiteindelijk alsnog uit komt, maandelijks gratis DLC krijgen. Als voorproefje daarvan wordt alvast de Lykan Hypersport getoond, één van de duurste wagens ooit gemaakt. Het mag ook wel wat kosten als je je auto mag bekleden met diamanten, edelstenen en saffieren en het bakbeet onder andere zelfs een holografisch dashboard heeft. Je kan hem ook spotten in de binnenkort te verschijnen Furious 7 film. Het is lekker sportief rijden in dit wagentje dat van 0 naar 100 km/u gaat in 2,8 seconden en een topsnelheid heeft van tegen de 400 km per uur.

Dergelijke gratis content kan je volgens Project CARS-directeur Andy Tutor elke maand verwachten. Een exacte datum is nog onbekend, maar voorlopig staat Project CARS dus op de agenda halverwege mei, voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een Wii U-versie komt er ook aan, maar die zal later in 2015 verschijnen.

Bron: Slightly Mad Studios

Project CARS krijgt iedere maand gratis DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch