Menu Premium

Porsche komt binnen rijden in Forza Motorsport 4

Gamekings Redactie 05/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het dure Duitse automerk Porsche zou in eerste instantie niet in Forza 4 beschikbaar worden. Nu komt Turn 10 toch met DLC waardoor auto’s van het merk te besturen zullen zijn in de game.

Door een ruzie met EA verloor Turn 10 de mogelijkheid om Porsche in Forza 4 te bouwen. “Toen we vertelden dat er geen Porsche te vinden zou zijn in Forza 4, zijn we niet gestopt met praten. We brachten dit nieuws, omdat we het qua tijd niet meer haalden om ze voor release nog in de game te krijgen,” vertelde Dan Greenawalt. “We bleven in gesprek met Porsche en EA, want niemand wilde Porsche bij de autoliefhebbers weghouden.” Na veel lange gesprekken zijn alle partijen tot een overeenkomst gekomen en komen er in mei een flink aantal dure Duitsers de garage van de game uitbreiden.

De DLC zal ergens in mei verschijnen en bestaat uit 30 Porsches waarvan er 23 een comeback maken vanuit Forza 3. De rest is compleet nieuw. Ook zal er een lading achievements meegeleverd worden waardoor je 250G extra kunt scoren. Ook zal er zelfs een compleet nieuwe career mode in de game beschikbaar worden door het installeren van deze content.

We weten helaas nog niet welke Porsches we in de DLC tegen zullen komen, maar in het vorige deel zaten de Porsche 962 en de nooit veranderende serie van 911’s.

Of deze deal ook invloed zal hebben op volgende Forza games is nog compleet onduidelijk. “Het is een licensing deal, en licensing deals zijn zelden bedoeld voor lange termijnen,” vertelt Dan Greenawalt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch