Menu Premium
Loading...

Pokémon Sun and Moon trailer onthult meer over de Alola regio

Suzanne de Jong 06/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl JJ samen met Karim op Kijkduin achter een Charizard aan gaat, is het natuurlijk ook mogelijk om lekker op de bank te ploffen met de 3DS om daar alle Pokémon te verzamelen. Eind dit jaar komt er weer een nieuw deel voor de Nintendo-handheld, en aan de hand van de bovenstaande Pokémon Sun and Moon trailer zie je wat je ervan kunt verwachten.

Zo is er een nieuwe Pokémon onthuld, Type: Null is een normal Pokémon die als ability Battle Armor heeft. Jangmo-o is een nieuwe Dragon Pokémon met een Bullet en Soundproof ability. Onlangs werd ook al bekend dat er een Alola-versie van Rattata zou komen en in deze trailer is te zien hoe Raticate, de evolutie van de voorheen paarse rat, er in de Alola-regio uit komt te zien. Daarnaast is het nu bekend dat Pokémon Sun en Pokémon Moon zich 12 uur van elkaar afspelen en dit betekent onder meer dat er andere Pokémon zullen verschijnen in de twee versies. Je gaat in deze nieuwe Pokémon-game ook op zoek naar Zygarde cells en cores, hier wordt later vast meer over bekend.

En last but not least, kennen jullie Pokémon Snap nog? Die Nintendo 64 game uit 1999 waar je foto’s moest maken van zoveel mogelijk Pokémon om ze vervolgens naar professor Oak te sturen? Een soortgelijke functie zit ook in Pokémon Sun and Moon. Dit doe je met de zogeheten Poké Finder, waar vervolgens mensen online op jouw foto kunnen stemmen, praktisch gezien is het Instagram voor Pokémon. Om tot slot de Pokémon Sun and Moon trailer af te sluiten krijgen we de eerste Ultra Beast te zien. Tot nu toe is alleen bekend dat dit exemplaar UB-01 heet. Op 23 november kunnen we aan de slag met het nieuwe Pokémon-avontuur.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch