Menu Premium
Loading...

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire – Head back to Hoenn Trailer

Karen Koch 18/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon is en blijft een serie die veel mensen aanspreekt. Veel mensen die de games nu nog spelen zijn opgegroeid tijdens het hoogtepunt van de Pokémon-craze aan het begin van de eeuw. Misschien heeft Nintendo daarom ook besloten om Pokémon Ruby en Sapphire een make-over te geven en opnieuw uit te brengen, dit keer in 3D. Bekijk de Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire – Head back to Hoenn Trailer om te zien wat voor een veranderingen er allemaal zijn doorgevoerd!

Origineel kwamen de games in 2003 uit op de GBA. Toen waren ze, net als alle andere Pokémon-spullen, mateloos populair. Door de jaren heen heeft Pokémon weinig aan populariteit moeten inleveren, maar er wordt natuurlijk wel heel veel op nostalgie geïncasseerd. Vandaar dat ze bij Nintendo hebben besloten om Ruby en Sapphire een mooie visuele (en inhoudelijke!) upgrade te geven. Meer functionaliteiten, mooiere graphics, Mega Evolutions: wat wil je nog meer in een Pokémon-game?

Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire komen binnenkort al onze kant op. Vanaf 28 november ligt dit nieuwe, doch vertrouwde, Pokémon avontuur in de winkels. De game is verkrijgbaar op de Nintendo 3DS.

Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire - Head back to Hoenn Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch