Menu Premium

PlayStation en ESL introduceren PlayStation Tournaments voor PS4

Tim Koelen 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben je wel klaar met de public matches in een game en ben je opzoek naar meer uitdaging? Dan komt Sony met goed nieuws, want PlayStation en de Electronic Sports League (ESL) werken samen aan een nieuwe functie voor je PlayStation 4, namelijk PlayStation Tournaments!

De functie zal vanaf vandaag te vinden zijn onder ‘Events’ in je PlayStation-menu, en er zullen voor meerdere games toernooien georganiseerd worden. Zo zullen onder andere voor FIFA 17, NBA 2K17, WRC 5, Project Cars en Tricky Towers toernooien worden gehouden waar jij aan mee kan doen. De Top 3 van ieder toernooi zal een prijs ontvangen in de vorm van Dualshock controllers of andere PlayStation 4-accessoires.

Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen aan zo’n toernooi is een PlayStation Plus abonnement, je PSN-account moet daarnaast gelinkt zijn aan een ESL-account, en natuurlijk de game waarin je jezelf onsterfelijk wil laten maken.

Naast de toernooien die ongeveer een maand zullen duren komen er ook nog Contender Cups die in het weekend zullen plaatsvinden. Ook worden er zowel landelijke als internationale toernooitjes gehouden die doordeweeks plaats gaan vinden. Als laatste zullen er later deze periode ook 1 op 1 wedstrijden gehouden kunnen worden, maar de functie is nog gloednieuw, dus daar zullen we nog even op moeten wachten.

Zat jij te wachten op meer uitdaging in één van de bovengenoemde games? Laat het weten in de comments.

Bron: PlayStation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch