Menu Premium
Loading...

Plants vs. Zombies: Legends of the Lawn update verschijnt deze week

Angelique Grift 29/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De shooter Plants vs. Zombies: Garden Warfare komt met een nieuwe update, genaamd Legends of the Lawn. Nog beter nieuws, want de update verschijnt deze week al. De gigantische uitbreiding Legends of the Lawn bevat onder andere nieuwe modi, personages, monsterlijke eindbazen en alles wat de Suburbination DLC bevatte.

Onwijs veel nieuwe speelbare personages worden er geïntroduceerd in Legends of the Lawn. Zo wordt het zombiefront versterkt met de vier nieuwe personages. Als eerste is er Centurion met zijn kruisboog. Hij schiet snel, met precisie en zijn pijlen branden nog na bij de vijanden. Daarnaast zijn er de Palentologist die iedereen uit zijn weg ruimt met de Magma Blaster, en de Sanitation Expert met zijn explosieve vuilniszakken. Als laatste is er de Golf Star die te vergelijken is met een sniper, alleen schiet hij met een Golf Cannon. Ook de planten kunnen nieuwe helden aan hun lijstje toevoegen. De Plasma Pea Shooter die meer dan alleen erwten afschiet, de onverwoestbare Jade Cactus, de onverslaanbare Chomp Thing en de Alien Flower met haar giftige sporen.

In de update is er aan nieuwe modi ook niet te kort. De allernieuwste heet Taco Bandits, waarbij Crazy Dave zijn Taco-stand heeft opgezet en probeert te beschermen tegen de hongerige zombie Dr. Zomboss. Jij als zombie gaat de strijd aan met het plantenfront om de taco’s te bemachtigen voor je baas en terug te keren naar je moederschip. De modus Suburbination is al eerder uitgekomen, maar komt nu voor het eerst naar PlayStation 3 en PlayStation 4. In de modi speel je als zombie of plant en zorg je ervoor dat je de tuin domineert met je team. Heb je even geen zin in alle chaos? Dan kun je jezelf terugtrekken op de golfbaan van Garden Warfare, want deze modi heeft een nieuwe map. Deze heet de Crash Course map op de Bogey Hills Golf Course. Op de map kun je jouw golf-skills in alle rust opvijzelen terwijl je een aantal zombies neerhaalt.

Deze update bevat zonder twijfel bijzonder veel nieuwe content voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Naast al het bovenstaande zitten er in deze update nieuwe A1 personages, zoals de Laser Bean en de Yeti Imp, en honderden items voor compleet nieuwe sets om je zombie of bloem te pimpen naar je eigen smaak. Hoewel de game te spelen is op PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Xbox One, komt deze DLC deze week alleen uit voor PlayStation 3 en PlayStation 4.

Plants vs. Zombies: Legends of the Lawn update verschijnt deze week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch