Menu Premium
Loading...

Pillar Teaser Trailer

Gamekings Redactie 17/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pillar is voor de meesten een nog wat onbekende titel en velen zullen dus ook niet weten waar het hier in hemelsnaam om gaat. Pillar is een tijdje terug onthuld en wordt neergezet als een ‘psychologische’ minigame collectie. Toentertijd werden er weliswaar een paar screenshots onthuld, maar echt veel konden we er niet mee. Vandaag is er dan de Pillar Teaser Trailer, die wat meer van de gameplay toont en waarin de ontwikkelaar ons wat meer weet te vertellen over Pillar.

Pillar omvat een aantal minigames die terugslaan op psychologische kwesties. Zo wordt er gesproken over het denken outside the box, over geluk, over wereldproblemen enzovoorts. Het wordt dus interessant om te zien hoe diepgaand deze kwesties gebracht zullen worden en of de kwesties daadwerkelijk op een goede manier gebracht worden. In de trailer is wat meer te zien van de gameplay mechanics. Deze bestaan uit stealth, verkennen, puzzelen en strategie.

Een ander ding is de soundtrack. Deze is ook vrijgegeven en is lekker rustgevend. De lead designer begeeft zich namelijk in de positie van ontwikkelaar en muzikant en weet dus naadloos de twee werelden met elkaar te verbinden. Nog niet warm? Ga het checken! De game komt volgend jaar uit voor de PlayStation 4. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar tot die tijd kan je wel alvast genieten van de soundtrack.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch