Menu Premium

Persona 4 Arena Ultimax verschijnt 21 november in Europa

Karen Koch 21/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het vervolg van de op de Persona-serie geïnspireerde fighter komt definitief naar Europa. We wisten al een tijdje dat Persona 4 Arena Ultimax naar het Westen zou komen, we wisten zelfs al dat deze in november zou verschijnen. Wat we echter niet wisten, was de exacte datum van release. Nu wel! Persona 4 Arena Ultimax verschijnt 21 november in Europa voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

In 2013 kon men in Europa voor het eerst één-op-één vechten met de favorieten uit de recente Persona-titels. Nu, iets meer dan een jaar later, blijkt deze game succesvol genoeg te zijn geweest dat ook het vervolg een release krijgt. Persona 4 Arena Ultimax bouwt voort op het verhaal dat in Persona 4 Arena is neergezet, sterker nog, de verhaallijnen spelen zich binnen een week van elkaar af. Wel worden er nieuwe karakters geïntroduceerd. Zo komen uit Persona 3 Junpei en Yukari ook meevechten en vindt ook het jeugdidool Rise uit Persona 4 haar weg naar de Arena.

Voor de mensen onder ons die nog niet aan het rekenen zijn geslagen, het duurt dus nog een maand voordat deze game uitkomt. De release zal gaan om zowel een digitale als een retail-versie. Allemaal op de PlayStation 3 en Xbox 360, natuurlijk.

Persona 4 Arena Ultimax verschijnt 21 november in Europa

Persona 4 Arena Ultimax verschijnt 21 november in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch