Menu Premium

Peggle 2 krijgt binnenkort nieuwe multiplayer-DLC

Gamekings Redactie 11/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je van die momenten dat je helemaal geen zin hebt in een complexe action-adventure waarbij je compleet gefocust moet blijven en zit het spelen van een first-person shooter er ook niet in. Voor die momenten zijn de wat kleinere, voornamelijk puzzel-, games bedacht. Peggle 2 is ook zo’n titel waarbij je rustig balletjes schiet om het speelveld te ontruimen. Het tot nog toe Xbox One -exclusieve Peggle 2 krijgt binnenkort nieuwe multiplayer-DLC. Hierdoor wordt een nieuwe modus toegevoegd aan de game.

Peggle is zo’n game die je effe tussendoor speelt en nu is gebleken dat tot nu toe meer dan vijftig miljoen mensen genoeg tussendoormomentjes hebben om met een titel als Peggle aan de slag te gaan, moest er natuurlijk ook een vervolg komen in de vorm van Peggle 2. Deze werd op de E3 2013 aangekondigd en is ondertussen exclusief op de Xbox One uitgekomen.

Het is in Peggle 2 mogelijk om singleplayer balletjes te schieten, maar bijna alles wordt leuker als het competitief gebeurt. Vandaar is er nu door ontwikkelaar PopCap Games aangekondigd dat er downloadable content aankomt die een multiplayer-modus toevoegt. De nieuwe modus heet Duel en maakt het mogelijk om zowel offline als online de strijd met andere enthousiaste Peggle 2-spelers aan te gaan. Er kan dan ook op hetzelfde Peggle-bord gespeeld worden. Op het moment is alleen multiplayer mogelijk in de vorm van twee aparte borden, waardoor je niet kunt zien wat de tegenstander doet.

Volgens de ontwikkelaar komt de nieuwe DLC zo snel mogelijk en zal deze geen prijskaartje kennen. Daarnaast laten ze bij PopCap Games ook weten dat fans van Peggle 2 meer content in de toekomst kunnen verwachten. Het is ook nog even wachten op een exacte releasedatum voor onder andere de PlayStation 3- en PC-versie van de game, maar daar horen we waarschijnlijk ook over niet al te lange tijd meer over.

Peggle 2 krijgt binnenkort nieuwe multiplayer-DLC

Peggle 2 krijgt binnenkort nieuwe multiplayer-DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch