Menu Premium

Overlord: Fellowship of Evil verschijnt 29 september op Steam

Karim Shehata 03/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2007 verscheen de eerste Overlord voor de Xbox 360 en PC, om vervolgens een jaar later te verschijnen op de PlayStation 3. De game werd destijds ontwikkeld door het Nederlandse Triumph Studios, maar de studio is inmiddels niet meer betrokken bij de serie. Dit heeft Codemasters er niet van weerhouden verder te gaan met de franchise en nu is de nieuwste game, Overlord: Fellowship of Evil, zelfs bijna af. De game verschijnt namelijk op 29 september op Steam.

De game verschijnt ook voor de Xbox One en PlayStation 4. Codemasters heeft nog niet gezegd of dat ook op die datum staat te gebeuren, maar de Xbox Games Store geeft ook een release op 29 september aan. Het lijkt er dus op dat de game ook op die datum verschijnt voor de consoles.

Codemasters heeft naast het bekendmaken van de releasedatum ook enkele pre-order bonussen bekendgemaakt voor de Steam-versie van de game. Zo krijg je bij een pre-order negen nieuwe hoedjes voor je minions die geïnspireerd zijn door Team Fortress 2. Daarnaast kun je een digitaal art book verwachten wanneer je de game voorziet van een pre-order.

Kijk jij er naar uit om de nieuwe Overlord te checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Codemasters

Overlord: Fellowship of Evil verschijnt 29 september op Steam

Overlord: Fellowship of Evil verschijnt 29 september op Steam

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch