Menu Premium
Loading...

No Heroes Allowed: No Puzzles Either! Launch Trailer

Karim Shehata 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels lijken er bijna iedere dag nieuwe games naar in ieder geval één van de actieve PlayStation-platformen te komen. De PlayStation 3 wordt goed onderhouden door een mix van triple-A games en indie-titels, terwijl de PS Vita het bijna alleen moet doen met laatstgenoemde. Ook de PlayStation 4 krijgt steeds meer indie-titels te verwerken, maar de game waarvoor Sony vandaag een launch trailer bracht is officieel geen indie-game en is tevens voor de PS Vita. Door middel van de No Heroes Allowed: No Puzzles Either! Launch Trailer wordt gevierd dat deze game vandaag in Noord-Amerika verschijnt.

Onduidelijk is voorlopig nog wanneer de game in Europa verschijnt, maar dit hoeft naar verwachting niet al te lang te duren. Gamers die bekend zijn met de franchise zijn waarschijnlijk niet verbaasd over het stijltje van deze game, maar toch is deze zeer opmerkelijk te noemen. Deze lijkt namelijk erg retro, maar is dat niet helemaal. Door middel van puzzels en strategy-elementen is het de bedoeling om jezelf te redden in deze game, alhoewel je dit in deze versie ook met meer mensen kunt doen. Sony heeft namelijk een multiplayer-modus toegevoegd aan de game, welke je via een Adhoc-verbinding kunt spelen. Daarnaast wijst Sony de gamer op het feit dat er binnenkort community events plaatsvinden rondom deze game, waardoor je sterkere monsters en dergelijke kunt winnen voor de game.

Zoals gezegd is het dus onduidelijk wanneer de game in Europa verschijnt. In februari kondigde Sony aan dat dit deze lente zou gebeuren, maar voorlopig is dus nog alleen bekend dat de game vandaag verschijnt in Noord-Amerika. Voor de fans van deze game is het te hopen dat de game ook snel in Europa verschijnt, maar tot die tijd kunnen zij natuurlijk genieten van de No Heroes Allowed: No Puzzles Either! Launch Trailer. De game verschijnt overigens exclusief voor de PS Vita.

No Heroes Allowed: No Puzzles Either! Launch Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch