Menu Premium
Loading...

Nintendo kondigt Mario Kart 8: Deluxe stilletjes aan

Bas Boudewijn 13/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim twee jaar geleden kwam Mario Kart 8 uit voor de Wii U. Nu Nintendo een opvolger heeft voor haar thuisconsole, verdient ook de nieuwste versie van Mario’s racegame een tweede kans op de Nintendo Switch! Nintendo kondigt Mario Kart 8: Deluxe stilletjes aan.

In de vernieuwde versie van Mario Kart 8 kun je genieten van alles wat de originele game te bieden had, de twee DLC packs, nieuwe tracks en meer. Zo kun je nu dus rijden op de tracks van de Legend Of Zelda en Animal Crossing DLC, maar ook met characters uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr die je natuurlijk ziet in de bovenstaande trailer.

De game bevat ook nieuwe tracks en modi als het gaat om de Balloon Battle en Bobomb Blast speltypes. Ook kun je rekenen op nieuwe items en de mogelijkheid twee speciale items tegelijk te kunnen dragen, wat weer voor een hele nieuwe dynamiek moet zorgen. Door de nieuwe JoyCon controller is het nu voor het eerst mogelijk om met 8 verschillende spelers split-screen te racen. Iedere speler heeft dan de helft van een controller vast!

Mario Kart Deluxe verschijnt op 28 april voor Nintendo Switch! Kun jij ook niet wachten om nogmaals ieder huisfeestje onveilig te maken met Mario Kart 8: Deluxe of heb je de game op de Wii U gewoon nooit gespeeld en zie je de Nintendo Switch release als de ideale kans om de game alsnog te checken? Laat het ons eventjes weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch