Menu Premium

Nintendo kan volledig gratis online dienst niet beloven

Gamekings Redactie 04/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Worden de nieuwe online-diensten van Nintendo nou kosteloos, of niet? Verwarring alom. Nintendo zegt namelijk de mogelijkheid om aan bepaalde “diepe” services een prijskaartje te hangen niet uit te sluiten. Wel blijven de “gewone” diensten gratis, volgens Nintendo opperbaas Satoru Iwata.

“We kunnen niet beloven dat Nintendo je altijd een volledig gratis dienst zal bezorgen, zonder rekening te houden met de mogelijke ‘diepgang’ van de service”, meldde Iwata. “We gaan de klanten tenminste geen geld vragen voor ‘casual’ toegang van de dienst.”

Het betalen voor services zoals Xbox Live, past volgens de eindbaas in ieder geval niet bij casual gamers. “We hebben een grote verscheidenheid aan klanten. Van enthousiaste gamers tot casual spelers. De casual gamers zullen tevens niet altijd ge├»nteresseerd zijn in het spelen van games en daarom geloven wij dat betaalde lidmaatschappen niet altijd het beste zijn.”

Misschien kunnen we een soort PlayStation Plus-achtig tafereel verwachten van Nintendo, als het om de betaalde diensten gaat. 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch