Menu Premium

Nieuwe Xbox One controller met 3.5 mm headphone jack gelekt

Gamekings Redactie 28/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Microsoft heeft in een reactie laten weten “niets te delen te hebben” over een eventuele nieuwe controller. Wel verwijst Microsoft naar de E3, waar het bedrijf naar eigen zeggen nieuwe games en ervaringen zal tonen. Bron: Game Informer

Origineel bericht:

Over het algemeen lijkt men tevreden te zijn over de Xbox One controller. Er is echter één minpunt: je kunt geen standaard 3.5 mm headphone jack inpluggen, waardoor je speciale headsets nodig hebt voor de Xbox One controller. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Op de support site van Xbox is een nieuwe variant van de Xbox One controller opgedoken, met ondersteuning voor een standaard 3.5 mm headphone jack. Dit betekent dat Xbox One-bezitters iedere headset aan kunnen sluiten op hun controller. Op de site staat vermeld dat de nieuwe functie alleen geldt voor controllers die na juni 2015 zijn aangeschaft, waarschijnlijk na de E3 dus. Je ziet het vast al aankomen: je zult een nieuwe controller moeten kopen om van de nieuwe functie gebruik te kunnen maken. Toch is de nieuwe controller nog niet officieel aangekondigd, dus zullen we op de E3 moeten wachten voordat we weten of deze nieuwe variant er echt zal komen. Dit lijkt echter niet meer dan een formaliteit, maar je weet het natuurlijk nooit.

Heb jij een Xbox One en wacht je hier al een tijdje op? Laat het weten in de comments!

Bron: Xbox Support (Cached) – Eurogamer

Nieuwe Xbox One controller met 3.5 mm headphone jack gelekt

Nieuwe Xbox One controller met 3.5 mm headphone jack gelekt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch