Menu Premium

Nieuwe Pokémon GO update laat je zien welke Pokémon je moet volproppen met candies

Karim Shehata 23/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niantic Labs is nog altijd druk bezig om de Pokémon GO-ervaring voor iedereen een stukje beter te maken. De server issues lijken inmiddels verleden tijd, terwijl er inmiddels ook een nieuw tracking-systeem is, waar overigens praktisch niemand iets van snapt. Anyway, vandaag verschijnt er een nieuwe Pokémon GO update die je laat zien welke Pokémon je moet volproppen met candies!

De kans is groot dat je nu gewoon de Pokémon met de hoogste CP vol met diabetes aan het strooien bent, maar na de update die naar alle waarschijnlijkheid vandaag verschijnt, is dit trucje verleden tijd. Niantic voegt namelijk de Pokémon Appraisal feature toe. Door deze feature kun je de leider van jouw team even vragen welke Pokémon je jouw zuurverdiende candies moet geven en Candela, Blanche of Spark zullen je dan vertellen welke Pokémon het meest geschikt is voor battle, door je iets bij te brengen over Attack en Defense stats.

Verder brengt de update ‘minor bot fixes’, iets waar wij waarschijnlijk geen hol van merken. Maakt niet uit, want in ieder geval weten we op zeer korte termijn eindelijk met welke Pokémon we gyms moeten overnemen! Ga jij deze update checken? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Eurogamer – Niantic Labs (Facebook)

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch